Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Color Camaleó 2.0 de l'Espai d'Arts Escèniques estrena Ten Songs

Les representacions tindran lloc divendres 3 i dissabte 4 de maig a la Sala Josep Brossa de la Patronal


Color Camaleó 2.0 de l'Espai d'Arts Escèniques estrena Ten Songs

El grup Color Camaleó 2.0 de l'escola de teatre de l'Espai d'Arts Escèniques estrena aquest cap de setmana una nova obra. L'any passat van portar "Esclaus de la moda" per diversos instituts del Vallès i la seva feina va ser molt ben valorada. Aquest any l'obra és del seu mateix professor, en Sergi Amat, i s'anomena "Ten songs". L'espectacle ens presenta deu cançons per a deu moments. Deu històries amb deu conflictes que tots plegats hauríem de resoldre. Deu espines clavades a la societat. Deu crítiques colpidores. Aquest espectacle és un reflex del món en què vivim i ens posa de forma cruel i sense concessions un mirall davant dels nassos, on tots i totes ens veurem reflectits.

L'obra es podrà veure avui divendres 3 de maig a les 21 hores i demà dissabte 4 de maig a les 19 hores. Ambdues sessions es duran a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Les entrades es poden reservar a http://entrades.santquirzevalles.cat. La reserva és gratuïta i, en acabar l'obra, es farà taquilla inversa.

Més obres de l'Espai d'Arts Escèniques
Per altra banda, aquest diumenge 5 de maig tindran lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal les obres protagonitzades per l’alumnat més jove de l’Espai d’Arts Escèniques. A les 11 hores es duran a terme “El pastís d’aniversari” i “Brou de contes”. I, a partir de les 17 hores, es realitzaran “Sopa de pedres” i “L’hora màgica”. Podeu reservar les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat.