Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

El Festival de Contes, les actuacions de "Los Stompers" i el teatre de l'Espai d'Arts Escèniques, són algunes de les propostes


El cap de setmana a SQV

El Festival de Contes “Rondalles amb Rialles” és un dels grans protagonistes d’aquest cap de setmana. A aquesta proposta per diumenge, s’hi sumen altres que ja comencen avui i s’orienten també a tots els públics.

Festival de Contes "Rondalles amb Rialles"

Aquest diumenge 5 de maig, de 10.30 a 14 hores, tindrà lloc una nova edició del Festival de Contes "Rondalles amb Rialles" a la Masia de Can Barra. Amb diferents formats l'entitat acostarà el món dels contes a les famílies del poble. L’oferta serà ben diversa, a l’interior i a l’exterior de la masia, amb contes de petit format, tallers, espectacles, titelles, racons de dibuix i lectura, música, espais per compartir en família, cultura popular i fins i tot un servei de bar de conte.

Els espectacles que formen part del programa de diumenge són:

Un conte d'estar per casa. Cia Minimons
Contes de xocolata. Cia Fes-t’ho com vulguis
Apicirc. Cia Apicirc
#espaillibre. Cia Què fas Carlota
Roda contes. Cia Jordi Tonietti
Passeu, passeu un circ de contes. Cia Fes-t’ho com vulguis

Les entrades tenen un preu de 7€ (6€ en venda anticipada). Els Amics i Amigues de Rialles tenen l’entrada gratuïta. Les entrades anticipades les podeu aconseguir aquí. 

El Festival de Contes està organitzat per l'Agrupació Rialles Sant Quirze i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Teatre: Ten Songs


El grup Color Camaleó 2.0 de l'escola de teatre de l'Espai d'Arts Escèniques estrena aquest cap de setmana una nova obra. L'any passat van portar "Esclaus de la moda" per diversos instituts del Vallès i la seva feina va ser molt ben valorada. Aquest any l'obra és del seu mateix professor, en Sergi Amat, i s'anomena "Ten songs". L'espectacle ens presenta deu cançons per a deu moments.

L'obra es podrà veure avui divendres 3 de maig a les 21 hores i demà dissabte 4 de maig a les 19 hores. Ambdues sessions es duran a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Les entrades es poden reservar a http://entrades.santquirzevalles.cat. La reserva és gratuïta i, en acabar l'obra, es farà taquilla inversa.

Obres de l'alumnat de l'Espai d'Arts Escèniques


Aquest diumenge 5 de maig tindran lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal les obres protagonitzades per l’alumnat més jove de l’Espai d’Arts Escèniques. A les 11 hores es duran a terme “El pastís d’aniversari” i “Brou de contes”. I, a partir de les 17 hores, es realitzaran “Sopa de pedres” i “L’hora màgica”. Podeu reservar les vostres entrades aquí.


Caminada d'observació de les plantes remeieres i medicinals

Sant Quirze del Vallès Natura i Depana us proposen una sortida dissabte a partir de les 9 hores. Es tracta de recórrer un itinerari fàcil, adaptat a totes les edats, amb l’objectiu d’observar les plantes remeireres i medicinals que podem trobar als voltants del poble. La sortida serà a l’aparcament de l’estació dels FFCC. Es recomana fer inscripció prèvia a: sqvnatura@telefonica.net.

 Caramelles 2019

La Societat Coral Il·lustració Artística organitza les Caramelles 2019. L’activitat començarà a les 10 hores de dissabte, a la plaça de la Vila. En aquest punt, l’agrupació iniciarà la cantada pels carrers del poble fins arribar al parc de les Morisques.
Les caramelles són unes cançons i balls populars que es canten per Pasqua o Pasqua Florida. Les caramelles tenien, tradicionalment, temàtica religiosa. Cantaven la joia de la resurrecció de Crist, però en els últims temps han incorporat cançons de to festiu i també d'aire satíric sobre qüestions locals. El grup de cantaires es planta a diversos punts del poble per cantar una cançó del seu repertori. S’acompanyen d’una cistella, que serveix perquè el públic pugui fer un donatiu.

Concert: Los Stompers


La música continua dissabte a la sala Salut Pastor de la Patronal amb “Los Stompers”. A partir de les 21 hores, aquest grup irlandès establert a Barcelona portarà el folk més personal a l’escenari santquirzenc. Un concert organitzat pels Amics de la Música, amb el suport de l’Ajuntament.
Hi haurà servei de càtering durant l'actuació. Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

Podeu consultar totes les activitats a l'agenda municipal.