Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival de Contes omple Can Barra d'històries màgiques per a tothom

Una vegada més, la iniciativa ha funcionat molt bé i ha comptat amb molta participació


El Festival de Contes omple Can Barra d'històries màgiques per a tothom

Els exteriors de la Masia de Can Barra es van omplir ahir d’històries màgiques, lectures fantàstiques i fins i tot, contes de xocolata. La nova edició del Festival de Contes “Rondalles amb Rialles” va comptar amb un gran èxit de participació. Més de 350 persones hi van assistir. Tant l’interior com l’exterior de la masia van ser l’escenari de contes de petit format, tallers, espectacles, titelles, racons de dibuix i lectura, música i espais per compartir en família. 

Diverses companyies, com Minimons, amb “Un conte d’estar per casa”; Fes-t’ho com vulguis, amb “Contes de Xocolata”; la companyia de Jordi Tonietti, amb “Roda Contes”; la de Fes-t’ho com vulguis amb “Passeu, passeu un circ de contes”, o Apicirc, amb un espectacle amb el mateix nom, van ser les protagonistes de la jornada.
 
El Festival de Contes ha estat organitzat per l'Agrupació Rialles Sant Quirze i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.
 
Podeu veure les fotografies del Festival en aquest enllaç.