Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscriu-te a la Cursa David Rovira!

Encara hi ha places per participar en aquest Memorial, que tindrà lloc el proper 12 de maig


Inscriu-te a la Cursa David Rovira!

El proper 12 de maig se celebra una nova edició de la Cursa Memorial David Rovira, que enguany arriba la seva dotzena edició

Les inscripcions ja es poden gestionar, en aquest enllaç.

Els drets d’inscripció a les curses de 10 km i 5 Km són de 5 €. Amb aquest import s’adquireix el dret a tots els serveis bàsics per al corredor incloent-hi cronometratge, dutxes i serveis, esmorzar complet, guarda-roba, esplai per a infants i ambulància. Si opcionalment, i a més de tot l’anterior, es vol adquirir l’obsequi commemoratiu de la cursa, que enguany serà aquesta bossa de sabates, el preu de la inscripció serà de 13€. L’organització assumeix una part del cost de l’obsequi.
 
Les inscripcions amb dorsal personalitzat amb el nom finalitzen el 9 de maig a les 8.30 del matí.
El dia de la cursa es posaran a la venda els eventuals dorsals que quedin lliures, a un preu de 10€ i sense la bossa de sabates d’obsequi (gratuïts per les curses infantils), fins a esgotar existències.
 
L’Ajuntament i Corredors.cat organitzen aquest esdeveniment solidari en homenatge al santquirzenc David Rovira. Un vincle entre ambdues organitzacions que implica patrocinadors, voluntaris i membres de Corredors.cat, esdevenint una de les sinèrgies més importants del sistema esportiu local. 
 
Recordeu que hi ha diferents recorreguts i distàncies, en funció de la categoria. La sortida es farà al carrer Priorat.