Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze es prepara per a les Eleccions municipals

Ja es pot sol·licitar el transport per a persones amb mobilitat reduïda


Sant Quirze es prepara per a les Eleccions municipals

El proper diumenge 26 de maig se celebren les eleccions municipals per renovar els 17 regidors i regidores del nou mandat per als propers 4 anys (2019-2023).

El dia dels comicis coincideix amb les eleccions al Parlament Europeu. Aquests serviran per triar mitjançant sufragi universal directe, lliure i secret dels 751 diputats europeus (54 escollits a l'estat) que integren l'eurocambra i que representaran la ciutadania europea durant 5 anys, la 9a legislatura.
 
Transport fins als locals de votació per a persones amb mobilitat reduïda
Les persones amb mobilitat reduïda poden sol·licitar el trasllat fins al seu col·legi electoral fins al proper 16 de maig. D’aquesta manera, podran exercir el seu dret a vot. El canal per fer el tràmit és presencialment, a les oficines d’atenció ciutadana tant de la plaça de la Vila com de l’oficina de Torre Julià de Les Fonts. L’Ajuntament presta aquest servei en col·laboració amb Creu Roja. El poden demanar els electors i electores censats i domiciliats a Sant Quirze que justifiquin una mobilitat reduïda o discapacitat física. 

Membres de les meses
Les persones que han estat escollides mitjançant el sorteig del passat 30 d’abril per formar part de les meses electorals, rebran una sessió formativa el proper 22 de maig. L’Ajuntament impartirà una xerrada per explicar-los les tasques a desenvolupar durant la jornada electoral. La convocatòria és a la sala Josep Brossa de la Patronal a les 18.30 hores.
 
Més informació i detalls sobre les eleccions, aquí.