Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continua obert el termini per sol·licitar els ajuts al menjador

Fins al 29 de maig es poden tramitar aquestes ajudes sempre i quan es compleixin diversos requisits


Continua obert el termini per sol·licitar els ajuts al menjador

Continua obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador per a l’alumnat matriculat en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria durant el curs 2019-2020 i que no els pertoqui la gratuïtat del servei. Les sol·licituds es poden tramitar fins al proper 29 de maig.
L'objectiu de la convocatòria és afavorir que els/les alumnes de famílies que tenen dificultats econòmiques i socials puguin accedir a l'ús del menjador escolar, garantint l'alimentació als infants que es troben en situació més vulnerable. La convocatòria inclou els/les alumnes matriculades en centres concertats. Recordem que no es troben inclosos els/les alumes matriculades en centres privats.
Per a la concessió d’aquests ajuts es tenen en compte les condicions socioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l'alumne/a, mitjançant un barem establert anualment pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Així, només caldrà presentar una sol·licitud per Unitat familiar, on s’inclouran tots els/les alumnes sol·licitants de l’ajut de menjador.

Les comunicacions, notificacions i requeriments de documentació referents a aquest tràmit es realitzaran mitjançant publicació als centres educatius i al tauler d’anuncis corporatiu. L'ordre de la relació serà el núm. de registre d'entrada de la sol·licitud.

Qui ho pot demanar?

Els/les alumnes empadronats a Sant Quirze del Vallès i matriculats/des en un centre educatiu del Vallès Occidental sostingut amb fons públics de Catalunya que disposin del servei de menjador, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil (P3 a P5), d'educació primària, educació secundària obligatòria.
 
Consulteu els requisits i els documents a aportar, en aquest enllaç.

En cas de dubte amb la documentació que cal aportar podeu adreçar-vos a:

Servei de Benestar Social i Gent Gran
C/ Sentmenat, 6 (08192)
Matins: dilluns a divendres de 9.00 a 14.00

Telèfon: 937 216 800
 

On es demana (Presencial)

Oficina d'Atenció Ciutadana

Oficina Ajuntament
Plaça de la Vila, 1 (08192)
Dilluns a dijous de 8:30 a 19h, divendres de 8:30 a 14h
Telèfon: 937216800

Oficina Torre Julià de les Fonts

C/ de Josep Mitats, 10 (08194)
Dimecres de 16.45 a 20h i divendres de 8.45 a 14h
Telèfon: 937840136