Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Casa de Cultura Vila-Puig acollirà l'exposició “Patrimoni oblidat. Memòria literària”

La mostra, iniciativa del GIHSQ, estarà oberta dissabtes i diumenges durant el mes de maig


La Casa de Cultura Vila-Puig acollirà l'exposició “Patrimoni oblidat. Memòria literària”

El Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze (GIHSQ) porta a la Casa de Cultura Vila-Puig l'exposició “Patrimoni oblidat. Memòria literària”. És una mostra produïda per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i l’Institut Ramon Muntaner que es va inaugurar el passat 2016 al Monestir de Poblet.
L’exposició posa en relació elements patrimonials de Catalunya ja desapareguts, abandonats o ruïnosos amb textos literaris que s’hi han referit. El nostre patrimoni més afeblit es presenta així contemplat des de la memòria, la descripció, la interpretació o la creació literària. Amb el doble acompanyament d’imatge i paraula, la mostra ens ajuda a conèixer, entendre i valorar els testimonis del passat dels nostres pobles i ciutats.

La mostra romandrà oberta al públic els dissabtes i diumenges de l’11 al 26 de maig, a la Casa de Cultura Vila-Puig. Els dissabtes obrirà de 18 a 20 hores i els diumenges d'11 a 14 hores. El dissabte 18 de maig l'exposició estarà tancada al públic en motiu de la celebració de la Mostra de Microteatre. La inauguració tindrà lloc aquest dissabte 11 de maig a les 18 hores.

La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.