Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts a projectes de cooperació i sensibilització

Continua obert el termini per tramitar aquests sol·licituds


Ajuts a projectes de cooperació i sensibilització

Fins al proper 27 de maig es poden sol·licitar ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament. Les oenegés i les entitats solidàries de Sant Quirze poden demanar aquestes subvencions, sempre i quan formin part de la Mesa de Solidaritat i Cooperació i desenvolupin un projecte o una activitat que tingui com a objectiu les finalitats que estableixen les bases, i que trobareu en aquest enllaç.
Les sol·licituds es poden demanar en línia, aquí.

Pagament

Es realitzarà el pagament d’un 80% de la subvenció a l’entitat sol·licitant en els dos mesos posteriors a l’acord d’assignació d’ajuts, mitjançant transferència bancària, tenint en compte les disponibilitats de la Tresoreria i el Pla de disposició de Fons de l’Ajuntament.

Al cap de sis mesos des de la transferència feta per l’Ajuntament caldrà entrar per registre un informe de progrés i estat d’execució del projecte. Un cop lliurat aquest informe es farà efectiu el 20% restant de la subvenció.
Donar suport econòmic a les entitats de la Mesa de Solidaritat i Cooperació que realitzen activitats de sensibilització a Sant Quirze del Vallès per promoure la cultura de la pau, la solidaritat i la cooperació.
 

Ajuts per activitats de sensibilització
També, fins a la mateixa data, el 27 de maig, es poden sol·licitar ajuts per a la realització d’activitats de sensibilització al municipi. Es tracta d’una subvenció que té com a objectiu donar suport econòmic a les entitats de la Mesa de Solidaritat i Cooperació que realitzen activitats de sensibilització per promoure la cultura de la pau, la solidaritat i la cooperació.
Trobareu més informació i detalls, en aquest enllaç.