Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de la mostra de microteatre Pessics

L'Espai d'Arts Escèniques organitza la iniciativa en petits espais del carrer Pintor Vila-Puig aquest dissabte 18 de maig a la tarda


Nova edició de la mostra de microteatre Pessics

L'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze del Vallès organitza aquest proper dissabte 18 de maig la segona edició de la mostra de microteatre Pessics. A la mostra es podran veure diferents obres de microteatre representant-se en paral•lel en espais petits del carrer Pintor Vila-Puig com al Corraló, a dalt de l’escenari de la sala Muriel Casals, al carrer Sant Ignasi, a la Casa de Cultura Vila-Puig a L’Estraperlo o a l'antic local dels Motaris.

Les obres de microteatre tindran una durada aproximada de 15 minuts i es representaran per a un màxim de 30 espectadors. Dissabte es podran veure un total de 6 obres: Amor a mort, Allò inevitable, El número, El Museo, Salsa Golf i Marcos & Tino's. La mostra començarà a les 18.30h a la sala Muriel Casals i les obres es representaran continuadament fins les 21h. L'organització demana puntualitat per poder veure totes les obres.

Les entrades tenen un preu de 10€. Les persones sòcies de l'Espai i els joves menors 18 anys poden adquirir l'entrada a 6€. I es poden adquirir a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Podeu consultar el programa complet de Pessics a http://espaisqv.cat. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.