Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona edició de Pessics referma la mostra de microteatre de Sant Quirze

Algunes novetats en l'organització han rebut una molt bona acollida entre les persones assistents


La segona edició de Pessics referma la mostra de microteatre de Sant Quirze

Sant Quirze va acollir dissabte la segona edició de la mostra de microteatre Pessics, organitzada per l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze. La nova edició ha comptat amb alguns canvis en la manera d’organitzar l’assistència a les obres, fet que ha rebut molt bona acollida.

El públic, superant el risc de pluja, ha tornat a apostar per aquest format de teatre tant diferent i això ha permès posar el cartell d’entrades exhaurides.
Les obres es van poder veure en més dels sis escenaris inicialment previstos, perquè un ruixat va obligar a traslladar l’obra del carrer St. Ignasi a l’OAC de l’Ajuntament. Un altre dels nous espais especialment curiós va ser l’antic local dels Motaris. Els altres espais van ser els de l’anterior edició: Casa Vila Puig, sala Serra de Galliners, sala Muriel Casals i l’Estraperlo.
 
Pel que fa a les obres, totes van comptar amb l’aprovació del públic, recompensant-les bé sigui amb rialles o amb el gran interès que provocaven. Cal destacar la participació dels alumnes més grans de l’escola en una de les obres.
 
Des d’ara l’Espai està treballant en la nova edició de Pessics, recollint les opinions i els comentaris que ens heu fet i mirant de fer una nova edició encara més exitosa l’any que ve.