Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze es prepara per a les Eleccions municipals

El proper diumenge 26 de maig es renovaran els 17 regidors i regidores del nou mandat per als propers 4 anys


Sant Quirze es prepara per a les Eleccions municipals

El proper diumenge 26 de maig se celebren les eleccions municipals per renovar els 17 regidors i regidores del nou mandat per als propers 4 anys (2019-2023).

 
El dia dels comicis coincideix amb les eleccions al Parlament Europeu. Aquests serviran per triar mitjançant sufragi universal directe, lliure i secret dels 751 diputats europeus (54 escollits a l'estat) que integren l'eurocambra i que representaran la ciutadania europea durant 5 anys, la 9a legislatura.
Un total de 15.025 santquirzencs i santquirzenques podran exercir el seu dret a vot a les municipals. Cal remarcar que un total de 137 estrangers votaran presencialment a Sant Quirze a les municipals o europees. 

Candidatures presentades
 
A Sant Quirze s’hi presenten 6 candidatures. Per ordre de proclamació, són les següents: 
 
. Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés.
. Junts per Sant Quirze-Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal
. Ciutadans-Partido de la Ciudadanía
. Junts per Catalunya-Sant Quirze
. Partit Popular/Partido Popular
. Sant Quirze en Comú
 
Debat d'alcaldables
 
Avui, a les 19.30 hores tindrà lloc un debat a la Patronal, amb la participació de tots els alcaldables a aquestes eleccions municipals. El moderarà el director de Ràdio Sant Quirze, Sergi de Dios. L'acte és obert a tota la ciutadania, i es podrà seguir en directe a www.santquirzevalles.cat/debat.
 
 
Horari de votació
 
Els locals electorals obriran des de les 9 del matí fins les 20 hores ininterrompudament. A les 20 hores clourà l’horari per fer les votacions, moment en què començarà l’escrutini primer al Parlament Europeu i després a les municipals. 
Els locals electorals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, centre cívic Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal Serra de Galliners, La Patronal i local social municipal del Poble Sec. El total de meses electorals és de 30, distribuïdes per tot el municipi. 
 
 
Seguiment de l’escrutini
 
Aquest es podrà seguir en línia i a través de www.santquirzevalles.cat/escrutini. També mitjançant Ràdio Sant Quirze, en programa especial. En el decurs de la jornada l’Ajuntament difondrà informació a través dels diferents canals: pàgina web, xarxes socials i Ràdio Sant Quirze (www.radiosantquirze.cat).
 
Més informació i detalls sobre les eleccions, aquí.