Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sessió informativa per als membres de les meses electorals

L’Ajuntament va formar ahir tant els membres com els transmissors de dades per tal que la jornada es desenvolupi sense incidències


Sessió informativa per als membres de les meses electorals

L’Ajuntament va organitzar ahir una sessió informativa per als 270 membres de les meses electorals, així com per als 17 transmissors de dades i representants de l’administració convocats a les eleccions municipals i al Parlament Europeu el proper diumenge 26 de maig.

Durant la sessió es van abordar informacions bàsiques com què es vota, el sentit del vot així com el nombre de candidatures municipals i europees. També es va explicar detalladament qui té dret a vot i quin són els requisits per poder exercir-lo el dia de la jornada electoral.
Un altre dels àmbits que es van tractar va ser les funcions dels membres de les meses, tant de titulars com de suplents. En aquest sentit, també es van donar instruccions sobre es vota: identificació, llistes, etc. 
Finalment, el material electoral, i la resolució de les possibles incidències, a més d’un torn obert de preguntes, van cloure la sessió.