Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El debat d'alcaldables omple la Patronal

Es van tractar diversos temes com equipaments, habitatge, via pública, càrrega fiscal o vida associativa


El debat d'alcaldables omple la Patronal

La sala Josep Brossa de la Patronal es va omplir ahir per acollir el debat electoral a les municipals 2019. Els sis candidats a l’Alcaldia van participar d’aquesta iniciativa:  Linda Lara, pel Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés; Elisabeth Oliveras, Junts per Sant Quirze-Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal; David Sánchez, per Ciutadans-Partido de la Ciudadanía; Míriam Casaramona, per Junts per Catalunya-Sant Quirze; Feliciano Baratech, del Partit Popular; i Marta Baldrich, per Sant Quirze en Comú.

El debat es va estructurar en sis blocs temàtics. Cada candidat/a va disposar d’un minut i mig per exposar les seves propostes envers cada temàtica. En aquest sentit, es va parlar de propostes davant la manca d’equipaments; habitatge, millores a la Via Pública; la càrrega fiscal; la seguretat; i, finalment, la dinamització social, esportiva i cultural.
Per acabar cada un dels blocs de debat electoral, cada alcaldable va poder formular una rèplica d'un minut de durada.
Per últim, van respondre a una bateria ràpida de preguntes sobre punts forts i punts febles del municipi, projectes a destacar del mandat; possibles coalicions i pactes en cas de ser necessaris per arribar a una entesa de govern o, finalment, demanar el vot per al proper diumenge.
 
Podeu veure les fotografies del debat en aquest enllaç
El vídeo el trobareu aquí. El debat es va emetre en directe i es va poder escoltar també a Ràdio Sant Quirze.