Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze escull avui la corporació local del mandat 2019-2023

Els 8 locals electorals han obert portes a les 9 del matí sense incidències


Sant Quirze escull avui la corporació local del mandat 2019-2023

Un total de 15.026 santquirzencs i santquirzenques són cridats avui a les urnes per escollir els 17 regidors i regidores del nou mandat municipal per als propers 4 anys (2019-2023). També, avui se celebren les eleccions al Parlament Europeu per elegir els 751 diputats (54 escollits a l'Estat) que integren l'Eurocambra i que representaran la ciutadania europea durant 5 anys a la 9a legislatura. Cal tenir en compte que el cens de votants a uns comicis i als altres és diferent, ja que varia el nombre de ciutadans europeus residents a Sant Quirze amb manifestació de vot. En aquest sentit, el nombre de votants a les Eleccions Municipals és de 15.013, i al Parlament Europeu és de 14.998. 

Les 30 meses electorals s’han constituït sense incidències remarcables, i els locals han obert portes puntualment a les 9 del matí, tal com estava previst. Els locals de votació són l’escola El Turonet, l’escola Onze de Setembre, el centre cívic Torre Julià, la Biblioteca Municipal, l’escola Lola Anglada, el Casal Serra de Galliners, La Patronal i el local social municipal del Poble Sec, que romandran oberts fins a les 20 hores, ininterrompudament. 
 
Atenció ciutadana 
L’Ajuntament compta avui, durant tot el dia, amb un punt d’atenció ciutadana a la planta baixa de la plaça de la Vila per atendre les consultes que puguin sorgir. També es resoldran dubtes al telèfon 937216800.
 
Candidatures a Sant Quirze
Les candidatures que es presenten a les Eleccions Municipals avui a Sant Quirze del Vallès, per ordre de proclamació publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, són les següents: 
 
. Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés.
. Junts per Sant Quirze-Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal
. Ciutadans-Partido de la Ciudadanía
. Junts per Catalunya-Sant Quirze
. Partit Popular/Partido Popular
. Sant Quirze en Comú
 
Dades de participació i escrutini
Durant el dia d’avui, es disposaran de dades de participació a les 14 i a les 18 hores. A les 20 hores, quan els locals electorals tanquin, començarà l’escrutini de la jornada. En primer lloc, es farà recompte de vots al Parlament Europeu i, en acabar, es procedirà a comptar els vots emesos a les Eleccions Municipals. Aquest es podrà seguir en línia a través de www.santquirzevalles.cat/escrutini. També mitjançant Ràdio Sant Quirze, en programa especial a partir de les 21.30 hores. En el decurs de la jornada l’Ajuntament difondrà informació a través dels diferents canals de comunicació: pàgina web, xarxes socials i Ràdio Sant Quirze (www.radiosantquirze.cat).
 
 
Més informació i detalls sobre les eleccions, aquí.