Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a Sant Quirze del Vallès, prop de 10 punts més alta a les 18 hores

Tant a les eleccions municipals com a les europees, la tendència continua a l'alça respecte els darrers comicis municipals i europeus


La participació a Sant Quirze del Vallès, prop de 10 punts més alta a les 18 hores

Un total de 7.789 persones han votat a les Eleccions Municipals, i 7.781 ho han fet al Parlament Europeu, a les 18 hores a Sant Quirze del Vallès. Aquestes xifres corresponen al 51,88% del cens electoral del municipi tant de l’Eurocambra com a les municipals.

Respecte a les Eleccions Municipals del 2015, la participació és 9,28 punts superior, ja que fa quatre anys a la mateixa hora havia votat el 42,6 % de l’electorat. Com a les dades referides al migdia, continua la tendència a l'alça pel que fa a la participació als comicis al Parlament Europeu, on al 2014, a la mateixa hora, havia votat el 37.53%.
 
Recordem que a Sant Quirze del Vallès el cens a les Eleccions Municipals és de 15.013 votants i al Parlament Europeu és de 14.998 electors/es.
 
Sant Quirze compta amb 30 meses de votacions i 8 locals electorals que són l’escola El Turonet, l’escola Onze de Setembre, el centre cívic Torre Julià, la Biblioteca Municipal, l’escola Lola Anglada, el Casal Serra de Galliners, La Patronal i el local social municipal del Poble Sec. Aquests romandran oberts fins a les 20 hores, moment en què tancaran portes per donar inici a l’escrutini de vots.
 
Atenció ciutadana 
L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un punt d’atenció a la planta baixa de la plaça de la Vila per atendre consultes i dubtes que puguin sorgir durant la jornada electoral. També es pot contactar amb l’Ajuntament al telèfon 937216800.
 
Seguiment de la jornada
A les 20 hores, els locals electorals tancaran i començarà l’escrutini de la jornada. En primer lloc, es farà recompte de vots al Parlament Europeu i, en acabar, es procedirà a comptar els vots emesos a les Eleccions Municipals. L’escrutini es podrà seguir en línia a través de www.santquirzevalles.cat/escrutini. També mitjançant Ràdio Sant Quirze, en programa especial, a partir de les 21.30 hores.