Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada electoral tanca amb gairebé un 70% de participació a Sant Quirze del Vallès

Al tancament dels locals electorals la participació ha estat del 68,09% tant a les municipals com a les europees


 La jornada electoral tanca amb gairebé un 70% de participació a Sant Quirze del Vallès

Amb un 68,09 % del total del cens convocat avui a les urnes, Sant Quirze del Vallès ha registrat una xifra històrica de participació, la tercera més alta des de que es celebren eleccions municipals i la més alta de les europees. Un total de 10.222 persones han exercit el seu dret a vot a les eleccions per escollir els 17 regidors i regidores que formaran part del Consistori santquirzenc en els propers 4 anys i  10.211 persones (68,08%) ho han fet per escollir els representants de l'Eurocambra. L'alta participació ha estat la tònica dominant d'aquesta jornada, que ha superat el número d'electors registrats en totes les franges horàries durant les quals es difonien dades, respecte els darrers comicis. 

La jornada electoral ha transcorregut sense cap incidència i tots els locals electorals i les meses han obert puntualment a les 9 del matí i tancat a les 8 del vespre. La ciutadania ha anat a votar de manera esglaonada entre el matí i la tarda. Més de la meitat han optat per dirigir-se al seu local electoral abans de les dues del migdia, quan s'han registrat dades de participació del 35,38 %, mentre que a les 18 hores el percentatge assolia el 51,88%. Al tancament dels locals, a les 8 del vespre, s'han recollit les dades de participació del 68,09%. 
A partir d'ara s'inicia l'escrutini de les urnes que contenen el vot de les europees que es podran difondre a partir de les 11 de la nit. A continuació s'iniciarà el recompte dels vots de les eleccions municipals, resultat que es preveu tenir abans de mitjanit.
Recordem que podeu seguir l'escrutini en línia a través de l'enllaç www.santquirzevalles.cat/escrutini i també a través del programa de Ràdio Sant Quirze, al 90.9 de la FM i www.radiosantquirze.cat