Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recepció d'honor a les noies de l'handbol

Un passadís d'aplaudiments va rebre l'equip sènior com a agraïment per la bona temporada


Recepció d'honor a les noies de l'handbol

L’Ajuntament va reconèixer ahir la bona temporada de les sènior femenines de l’Handbol Sant Quirze. La plaça de la Vila va aplaudir les jugadores, tot fent un passadís d’aplaudiments, per agrair-les l’esforç, la dedicació i els bons resultats de tota aquesta temporada, que els han permès disputar competicions històriques i aconseguir la segona posició a la fase d’ascens de la Liga Guerreras d’Iberdrola, i la divisió d’Honor Plata Femenina 2018/2019.
Recordem que les noies de l’equip sènior es van imposar el passat 27 d’abril davant un Oviedo fort, al Florida Arena, en el marc del play off d’ascens a la divisió d’Honor femenina. L’11 de maig, malgrat no aconseguir l’èxit a la tornada, van donar-ho tot en un partit molt ben executat.
Ahir, tant l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, com la regidora d’Esports, Maria Domingo, van participar d’aquesta recepció, que va continuar a l’Alcaldia, amb la signatura del llibre d’honor i una fotografia de família. Durant l’acte, van poder compartir l’experiència viscuda i també les anècdotes de la temporada.

Podeu veure les fotografies de l'acte, en aquest enllaç.