Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba el Tasta SQV!

Del 3 al 9 de juny Sant Quirze celebra una nova edició que compta amb novetats i múltiples propostes gastronòmiques


Arriba el Tasta SQV!

Del 3 al 9 de juny Sant Quirze celebrarà una nova edició del Tasta SQV, una activitat que dinamitza el sector de la restauració al municipi i que té com a objectiu donar a conèixer els establiments del poble.

 
Dilluns 3 de juny: Tast de vins al pati de la Casa Pintor Vila Puig
Una ocasió per tastar diferents propostes guiades amb música, organitzada per Casa Marieta, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Serà a partir de les 20 hores es podrà entrar al recinte i, especialment al celler, que habitualment no és obert al públic. L’aforament serà limitat i caldrà inscriure’s prèviament. Podeu reservar les entrades en aquest enllaç.
Dimecres 5 de juny: Tast de cerveses i pati de contes a la Biblioteca Municipal
En aquesta edició i per primera vegada s’amplia l’oferta del Tasta, amb un Tast de cerveses i degustació dins de la programació del Pati de Contes que, any rere any, organitza la Biblioteca Municipal. Una oportunitat per gaudir a la fresca d’una proposta cultural tastant cerveses i fent una petita degustació. L’activitat començarà a les 20.30 hores.
 
Dijous 6 de juny: Tast de vins al celler de Can Barra
El celler acollirà aquest tast organitzat per Lòssum a partir de les 20 hores i fins les 23 hores. Hi hauran diversos expositors que comptaran amb productes variats per a la seva degustació, així com elaboradors de Sant Quirze (Avui no cuino, Casa Marieta, Lòssum i El Castellet). Hi haurà també ambientació muscial de "Blue Apple".
 
Dissabte 8 de juny: Tasta SQV a la rambla de Lluís Companys
Un any més els establiments locals oferiran part de la seva millor oferta gastronòmica a la rambla de Lluís Companys. Una oportunitat única per conèixer la gastronomia local amb tapes o platets. Els preus oscil·laran entre els 2 i 5 euros.
 
Diumenge 9 de juny: vermuts musicals
Diversos establiments organitzaran un vermut musical d’11 a 14.30 hores.
 
Botigues amb vida
El cap de setmana del 8 al 9 de juny arriba també el “Botigues amb vida”, prenent el relleu a la Mostra de comerç. Es tracta d’una de les accions més importants per promoure el comerç local, acollint una gran representació dels establiments comercials del poble. L’objectiu és donar a conèixer al veïnat l’oferta del nostre comerç. A més, durant les Botigues també s’organitzaran activitats infantils, tallers i altres propostes. Dissabte l’activitat tindrà lloc de 12 a 20 hores, i diumenge d’11 a 14 hores, al Parc de les Morisques.
 
Podeu veure el programa en el document pdf relacionat en aquesta notícia.