Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segona edició de la cursa solidària Freefighters Kids

Aquest club santquirzenc organitza per segona vegada un esdeveniment que recollirà fons per Sant Joan de Déu


Segona edició de la cursa solidària Freefighters Kids

El proper 2 de juny l’entitat Freefighters organitza la II Cursa solidària d’obstacles Freefighters Kids. Es tracta d’un esdeveniment on els infants hauran d’anar superant reptes i proves que es trobaran durant tot el recorregut: rocòdrom, pas de pneumàtics, túnel, bobines o zona de trinxeres, entre moltes altres. Hi haurà tres recorreguts per categories: Baby, de fins a 3 anys; Mini, de 4 a 7 anys; i Kids, de 8 a 14 anys. La cursa es durà a terme al recinte firal (c. Llaurador). Recordem que és la segona convocatòria de la cursa; la primera estava prevista per al 19 de maig, però la pluja va obligar a postposar-la.

 
Els objectius de la cursa són, d’una banda l’esport i l’aprenentatge de la superació per als més petits, i, el més important, la solidaritat. De la mateixa manera que l’any passat, els beneficis es lliuraran al Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu. Recordem que l’any passat van participar-hi 120 nens i nenes i es van recaptar 1.300 €.
L’acte també comptarà amb sortejos, animació i l’acompanyament de la mascota, en Bhuqui. Trobareu més informació aquí: www.freefighters.es. Les places per inscriure's ja s'han exhaurit.