Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quarta edició dels Pressupostos Participatius

Aquest any, com a novetat, les propostes hauran d’adjuntar un mínim de 15 signatures de persones empadronades al municipi


Quarta edició dels Pressupostos Participatius

L’Ajuntament ja ha iniciat una nova edició de Pressupostos Participatius, reservant 200.000 euros del pressupost municipal de l’any vinent perquè la ciutadania decideixi on invertir-los. Des de dissabte 1 de juny ja es poden presentar propostes per a aquesta quarta edició del projecte que dóna l’oportunitat a la ciutadania i a les entitats d’exposar propostes que resolguin alguna necessitat o millorin el poble. Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.

Novetats
Una de les novetats d’enguany és que cada persona, entitat, empresa o comerç pot presentar com a màxim 5 propostes, que han d’adjuntar un mínim de 15 signatures de persones empadronades al municipi. Aquestes s’han de consignar en una fitxa o formulari disponible en paper i en format digital. 
Pel que fa als àmbits, enguany les propostes hauran de poder estar encabides en un dels dos àmbits següents: 
. Àmbit d’espai públic o equipaments municipals
. Àmbit social, cultural, esportiu o educatiu.
 
Què es pot proposar?
Les propostes han de ser inversions de qualsevol àmbit de competència municipal. Una inversió és un bé inventariable que és permanent en el temps. El cost de la proposta no pot ser inferior a 10.000€ ni superior a 200.000€.
 
Qui pot participar?
Qualsevol persona empadronada a Sant Quirze que tingui 14 anys o més abans de l’1 de juny. També les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats i Associacions de Sant Quirze; i les empreses i comerços ubicats al poble. Es poden presentar un màxim de 5 propostes per persona, entitat, empresa o comerç.
 
Com es pot participar?
Podeu presentar les propostes en línia, mitjançant la sol·licitud que trobareu aquí. Presencialment a l’OAC de l’Ajuntament, als centres cívics Can Feliu i Torre Julià, Casal Serra de Galliners, Biblioteca Municipal, Espai Canya Jove i Centre de Desenvolupament Econòmic de Can Tuset, i a les reunions que es realitzaran a diferents espais.
Durant la fase de votacions, podreu votar també en línia al web o presencialment, en els mateixos espais.
 
Calendari
  • Presentació de propostes: de l’1 de juny al 15 de juliol
  • Anàlisi i valoració tècnica de les propostes presentades: del 16 de juliol fins al 26 de setembre 
  • Exposició de les propostes validades: del 14 d’octubre fins al 4 de novembre
  • Votació ciutadana: del 15 d’octubre fins al 4 de novembre
  • Publicació de resultats: 11 de novembre