Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui arrenca el Tasta SQV amb degustació de vins a la Casa Vila Puig

Al llarg d’aquesta setmana s’organitzen diversos esdeveniments i dissabte el plat fort a la rambla Lluís Companys


Avui arrenca el Tasta SQV amb degustació de vins a la Casa Vila Puig

Avui arrenca el Tasta SQV amb el tast de vins al pati de la Casa Pintor Vila Puig. Les entrades per aquest primer esdeveniment ja s’han exhaurit. Recordem que avui les persones assistents podran tastar diferents propostes guiades amb música, organitzat per Casa Marieta, i amb la col·laboració de l’Ajuntament. A més, també es podrà accedir al celler de la Casa, que habitualment no és obert al públic. 

El Tasta SQV continua dimecres amb un tast de cerveses al pati de la Biblioteca Municipal. L’acte s’emmarca en la programació del Pati de Contes, que organitza la Biblioteca Municipal. L’activitat començarà a les 20 hores.
A finals de setmana, concretament dijous 6 de juny, arribarà el moment del tast de vins al celler de Can Barra. L’equipament acollirà aquest tast organitzat per Lòssum,  a partir de les 20 hores fins les 23 hores. Hi hauran diversos expositors que comptaran amb productes variats per a la seva degustació, així com elaboradors de Sant Quirze (Avui no cuino, Casa Marieta, Lòssum i El Castellet). Hi haurà també ambientació musical de "Blue Apple".

Dissabte 8 de juny: Tasta SQV a la rambla de Lluís Companys
Un any més els establiments locals oferiran part de la seva millor oferta gastronòmica a la rambla de Lluís Companys. Una oportunitat única per conèixer la gastronomia local amb tapes o platets. Els preus oscil·laran entre els 2 i 5 euros.
 
Diumenge 9 de juny: vermuts musicals
Diversos establiments organitzaran un vermut musical d’11 a 14.30 hores.
 
Botigues amb vida
El cap de setmana del 8 al 9 de juny arriba també el “Botigues amb vida”, prenent el relleu a la Mostra de comerç. Es tracta d’una de les accions més importants per promoure el comerç local, acollint una gran representació dels establiments comercials del poble. L’objectiu és donar a conèixer al veïnat l’oferta del nostre comerç. A més, durant les Botigues també s’organitzaran activitats infantils, tallers i altres propostes. Dissabte l’activitat tindrà lloc de 12 a 20 hores, i diumenge d’11 a 14 hores, al Parc de les Morisques.
 
Podeu veure el programa en el document pdf relacionat en aquesta notícia.