Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot preparat per a la Festa del Medi Ambient

Avui es commemora la jornada i el municipi ho celebra diumenge al parc de les Morisques


Tot preparat per a la Festa del Medi Ambient

El proper 9 de juny Sant Quirze celebra la Festa del Medi Ambient, amb motiu de la jornada que es commemora avui, Dia Mundial del Medi Ambient. El parc de les Morisques serà l’escenari d’aquesta iniciativa, des de les 10 fins les 14 hores. 

L’entitat Sant Quirze Natura organitzarà un total de dotze tallers relacionats amb el Medi Ambient, adreçats a les famílies. Així, es podran trobar activitats de geologia com ara les centrades en els minerals o els fòssils, així com tallers sobre el sistema solar, els dinosaures o els volcans. Les persones assistents també podran participar en tallers sobre fauna, flora i espècies invasores no autòctones: caixes niu de ratpenats, papallones, exòtics a casa...
 
L’Ajuntament disposarà d’una paradeta on es donarà informació sobre les campanyes relacionades amb el medi ambient, el civisme i la cura de l’entorn. A més, també hi haurà un paradeta exclusiva que explicarà detalladament com es fa compostatge als habitatges, donat que encara hi ha compostadors disponibles per sol·licitar. Recordem que l’Ajuntament va posar a l’abast de la ciutadania aquests elements per fomentar la correcta gestió dels residus.