Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa les obres de l’escola Purificació Salas i de l’Institut Salas Xandri

Part de les actuacions ja han començat i altres ho faran durant l’estiu


En marxa les obres de l’escola Purificació Salas i de l’Institut Salas Xandri

L’escola Purificació Salas i l’Institut Salas Xandri són objecte d’obres de millores. Algunes ja han començat i altres es realitzaran durant l’estiu.

D’una banda, ara ja fa un mes, van començar les actuacions que consisteixen en la creació d’un nou equipament i aulari d’educació infantil de segon cicle, que acollirà la línia de P3, P4 i P5 de l’escola, amb els seus respectius equipaments, com ara l’aula de psicomotricitat. Es preveu que l’actuació tingui una durada total de vuit mesos.
D’altra banda, quan acabi el curs escolar s’iniciaran les obres que permetran crear dos nous lavabos, un a la planta baixa i l’altre en el primer pis de l’espai, utilitzat per l’escola. Cal remarcar que també es reformarà la cuina, la sala de calderes i que es redistribuirà i adequarà la biblioteca i l’espai de l’Associació de Famílies d’Alumnes. Aquests altres espais són utilitzats pels dos centres.
Les obres les executa i assumeix el Departament d’Ensenyament mitjançant una licitació. Aquestes actuacions posen el punt i final a la fase d’ubicació definitiva de l’institut en el que inicialment era només l’escola Purificació Salas.