Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dansem aplega centenars d'infants al parc de les Morisques

L'alumnat de secundària de les escoles del poble ha posat en comú avui diferents balls tradicionals


El Dansem aplega centenars d'infants al parc de les Morisques

L’alumnat de 2on de primària de totes les escoles del poble han celebrat avui el Dansem al parc de les Morisques. Tots els centres participants han pogut compartir una estona de dansa i música fora de l’aula. La regidora d’Educació, Maria Domingo, els ha donat la benvinguda a primera hora del matí. A continuació, l’alumnat ha mostrat a les escoles i també a les famílies assistents la feina que es realitza a l’aula de música.
Els infants han ballat avui els següents temes: El Purificació Salas, el “Patapuf”; el Taula Rodona “La Badoise”; el Turonet “La Raspa”; el Lola Anglada “Crazy little thing”; l’Onze de Setembre el “Ball francès” i, finalment, el Pilarín Bayés el “Circassian Circle”. Finalment, totes les escoles juntes han ballat “El rogle”.

El Dansem va néixer l’any 2016, gràcies a la iniciativa del professorat de música del municipi i amb la col•laboració de l’Ajuntament. L’objectiu és també el d’enfortir els lligams entre escoles i crear un sentiment de comunitat mitjançant la cultura popular.
De fet, avui s’han pogut veure mostres de la cultura popular catalana i d’altres països d’Europa a través de la dansa. Cada escola ha fet el seu ball i, finalment, totes juntes han creat una gran rotllana per fer el ball del rogle.