Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze acull aquest cap de setmana la primera edició del SQV Music Festival

La cita, organitzada pels Amics de la Música amb el suport de l’Ajuntament, tindrà lloc els dies 28 i 29 de juny a la Sala Josep Brossa de la Patronal


Sant Quirze acull aquest cap de setmana la primera edició del SQV Music Festival

La música negra, el blues, el swing, el jazz, el boogie-woogie i el rock prendran la Sala Josep Brossa de la Patronal els propers 28 i 29 de juny. Els Amics de la Música, amb el suport de l’Ajuntament, organitzen aquest festival de música de dos dies de durada amb concerts i activitats relacionades, que comptarà també amb la presència de  restauradors de Sant Quirze, que oferiran diverses propostes i begudes artesanes.

Divendres 28 de juny
La primera actuació del festival tindrà lloc a les 20 hores i estarà protagonitzada per A Contra Blues, banda guanyadora de l’European Blues Challenge  i que vindran a repassar els seus darrers 12 anys de carrera. A continuació pujaran a l’escenari Chino & the Big Bet + Sax Attack, una de les formacions més sol•licitades quan es parla de swing i especialista en fer aixecar de la cadira al públic que assisteix als seus concerts. Tancaran el divendres The Sick Boys, grup de rock & roll clàssic i festiu.

Dissabte 29 de juny
Obriran el dissabte els Whiskey Lies, una de les bandes de rock nacional amb més projecció internacional. A continuació prendrà el relleu Demian Band, màxim exponent internacional del Texas Blues elèctric. I tancaran el festival la banda tribut per excel•lència als Rolling Stones, els Smoking Stones.

Podeu adquirir els abonaments del festival i  les entrades de dia a: http://entrades.santquirzevalles.cat.