Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest cap de setmana, Botigues amb vida!

Durant dos dies el comerç local donarà a conèixer al seva oferta al municipi


Aquest cap de setmana, Botigues amb vida!

Aquest cap de setmana del 8 i 9 de juny, arriba el “Botigues amb vida”. Es tracta d’una de les accions més importants per promoure el comerç local, acollint una gran representació dels establiments comercials del poble. L’objectiu és donar a conèixer al veïnat l’oferta del comerç local. L’escenari serà el parc de les Morisques.

Les activitats començaran dissabte a les 12 del migdia amb l’obertura al públic dels estands participants. Durant tot el dia hi haurà activitats infantils, prova de realitat virtual, demostració d’esmalt i decoració d’ungles i de marxa nòrdica. A les 13.30 hores s’ha programat un espectacle de carrer familiar. I a la tarda, a partir de les 18 hi haurà taller de robòtica i manualitats infantils. Diumenge, d’11 a 14 hores continuaran les activitats infantils, així com la prova de realitat virtual i l’esmalt d’ungles. Al final de la jornada hi haurà diferents sortejos de premis, nits d’hotel i altres sorpreses.
Podeu consultar la programació detallada, així com els comerços participants, en el document pdf relacionat en aquesta notícia.