Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Degustacions gastronòmiques, conscienciació mediambiental o teatre formen part de l'agenda dels propers dies


El cap de setmana a SQV

Una de les propostes centrals d’aquest cap de setmana és el Tasta SQV. Després d’una setmana de tastets de vins i cerveses, dissabte arriba el sopar a la rambla de Lluís Companys. A aquest acte s’hi suma el Botigues amb Vida i la Festa del Medi Ambient, entre altres.

 
Tasta SQV
Un any més els establiments locals oferiran part de la seva millor oferta gastronòmica a la rambla de Lluís Companys aquest dissabte. Una oportunitat única per conèixer la gastronomia local amb tapes o platets. Els preus oscil·laran entre els 2 i els 5 euros. Trobareu el detall d’informació en aquest enllaç.
 
Vermuts musicals
Diversos establiments organitzaran un vermut musical d’11 a 14.30 hores. Es tracta d’una proposta emmarcada en el Tasta SQV. Son els següents: Avui no cuino, Bar l’Estraperlo, Bar la Lila, El Niu del Mussol-Lossum Espai Gastronòmic, La Fotografia Estudi i Cafè, i El Fumet.
 
Botigues amb vida
Aquest cap de setmana arriba també el “Botigues amb vida”, prenent el relleu a la Mostra de comerç. Es tracta d’una de les accions més importants per promoure el comerç local, acollint una gran representació dels establiments comercials del poble. L’objectiu és donar a conèixer al veïnat l’oferta del nostre comerç. A més, durant les Botigues també s’organitzaran activitats infantils, tallers i altres propostes. Dissabte l’activitat tindrà lloc de 12 a 20 hores, i diumenge d’11 a 14 hores, al Parc de les Morisques. Més informació, aquí.
 
Festa del Medi Ambient
Diumenge Sant Quirze celebra la Festa del Medi Ambient, amb motiu de la jornada que es commemorava el passat 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. El parc de les Morisques serà l’escenari d’aquesta iniciativa, des de les 10 fins les 14 hores. 
L’entitat Sant Quirze Natura organitzarà un total de dotze tallers relacionats amb el Medi Ambient, adreçats a les famílies.  
A més, l’Ajuntament disposarà d’una paradeta on es donarà informació sobre les campanyes relacionades amb el medi ambient, el civisme i la cura de l’entorn. També hi haurà un paradeta exclusiva que explicarà detalladament com es fa compostatge als habitatges, donat que encara hi ha compostadors disponibles per sol·licitar. 
 
Contes solidaris
L’Associació Nuevos Pasos, en col·laboració amb l’Ajuntament, organitza una nova sessió de contes solidaris a la sala d’actes de la Biblioteca. Dolors Agulló serà l’encarregada d’explicar “El xacal i l’eriçó”, a partir de les 12 hores. L’activitat és gratuïta. Més detalls, en aquest enllaç.
 
Teatre 
 
Espai d’Arts Escèniques
Aquest dissabte 8 de juny, l'Espai d'Arts Escèniques estrena quatre obres protagonitzades per l'alumnat de la seva escola de teatre. Es duran a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal. A partir de les 11 hores, tindran lloc "El col•leccionista de crims" i “El Musical”. I, a partir de les 18 hores, podreu gaudir de "Nianoniaaa" i "La guerra, quin joc de disbarats". Els espectacles funcionaran amb taquilla inversa. Podeu reservar les vostres localitats aquí. Més informació sobre les obres, aquí. 
 
Tallers de Teatre Galliners de Rialles de Sant Quirze
Aquest diumenge 9 de juny també podreu gaudir a la Sala Josep Brossa de la Patronal de les obres de final de curs dels Tallers de Teatre Galliners de Rialles Sant Quirze. Faran dues funcions: una a les 12 i una altra a les 19 hores. Podeu fer la reserva d’entrades gratuïtament aquí.
 
Acompanyeu els gegants de Les Fonts!
La Colla Gegantera de Les Fonts balla aquest diumenge a Castellbisbal. El municipi serà proclamat Ciutat Gegantera, i els gegants de Les Fonts us proposen acompanyar-los per gaudir-ne.
 
Esports
 
Sanki Cup 2019 
Avui, dissabte i diumenge es juga el Sanki Cup 2019, el torneig de futbol 7 i futbol 11 al camp municipal de Sant Quirze. Amunt el Sant Quirze!
 
Bàsquet
Les campiones de Barcelona ens animen a acompanyar-les en el proper Campionat de Catalunya que tindrà lloc dissabte a Calaf. Es disputarà la final a quatre de les cadets nivell A. Serà al pavelló municipal de la localitat, a les 19 hores. Molta sort!

Handbol
El cadet masculí juga diumenge a les 19 hores la semifinal de la Copa Catalana, contra l’actual campió d’Espanya, el Kh-7 Bm Granollers. El partit es jugarà a Sant Quirze, al pavelló. Esperem molta assistència per animar-los!
A més, la categoria benjamí d’el Turonet, i l’aleví masculí del club, disputaran diumenge el Campionat Nacional de Jocs Escolars, a Igualada, com a campions dels seus respectius sectors. 
 
Voleibol
Les categories benjamí i aleví disputen el torneig de cloenda de temporada 2018-2019. El Poliesportiu s’omplirà diumenge des de les 9 fins les 14 hores de persones apassionades per aquest esport.
 
Recordeu...
Avui finalitza el termini per sol·licitar ajuts per al pagament del lloguer. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.
 
Podeu consultar les activitats a l'agenda municipal.