Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou èxit de la Setmana Gastronòmica Tasta Sant Quirze

El sopar de dissabte posa el segell d'or a una iniciativa molt consolidada


Nou èxit de la Setmana Gastronòmica Tasta Sant Quirze

El Tasta SQV va omplir dissabte la rambla de Lluís Companys i els voltants, consolidant un any més el seu èxit. Centenars de persones van poder gaudir de l’oferta gastronòmica dels establiments locals que, des de ben entrada la vesprada, van començar a servir platets i tapes, fins esgotar existències. La qualitat de l’oferta i el bon temps van acompanyar la iniciativa, que es va allargar fins passada la mitjanit, amb postres i gelats. 

El sopar del Tasta i els vermuts musicals de diumenge van tancar així una setmana marcada per les degustacions. Dilluns dia 3 començava amb el tast de vins a la Casa Pintor Vila Puig, i continuava dimecres, amb el tast de cerveses a la Biblioteca. Finalment, el darrer tast de begudes tenia lloc dijous a la Masia de Can Barra, amb una gran afluència de santquirzencs i santquirzenques. Un fet que feia preveure l’èxit de dissabte. 
A aquesta bona acceptació s’hi suma el “Botigues amb vida”, organitzat durant tot el cap de setmana. El comerç local ha sortit al carrer per donar-se a conèixer i acompanyar així unes jornades on la participació i la vida fora han estat les protagonistes.
Podeu veure les fotografies del Sopar del Tasta en aquest enllaç, i la resta en relació a les propostes anteriors al flickr de l’Ajuntament.