Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alumnat de l'Institut Salas i Xandri presenta els seus projectes "Be an entrepreneur"

Es tracta de la primera vegada que participen en aquesta iniciativa


L'alumnat de l'Institut Salas i Xandri presenta els seus projectes "Be an entrepreneur"

L’alumnat de l’optativa d’emprenedoria de l’Institut Salas i Xandri va presentar divendres els seus projectes emprenedors, íntegrament en anglès. Es tracta de l’acte de cloenda del projecte “Be an entrepreneur”, que per primer any treballen, en col·laboració amb l’Ajuntament i l’Escola d’emprenedors de Barcelona.

Al llarg de les darreres setmanes, les noies i els nois, en grups reduïts, han hagut de pensar una idea creativa i desenvolupar-la: El resultat ha estat una proposta d’hotel on les habitacions estan ambientades en pel·lícules, un calçat esportiu propulsat, una funda intel·ligent de guitarra i un kit de menstruació disponible en màquines expenedores en llocs públics.
L’Institut ha manifestat la seva satisfacció per la participació en aquesta primera edició de la iniciativa.
 
El programa
Be an Entrepreneur és un programa únic d’iniciació a l’emprenedoria impartit per veritables emprenedors, dirigit principalment als alumnes d’ESO, Batxillerat, Formació Professional i Universitats. El seu objectiu principal és fomentar el caràcter emprenedor del estudiants mitjançant una exclusiva i innovadora metodología que enforteix la iniciativa, l’autoestima i la confiança. El Programa s’imparteix integrament en anglès per professors especialitzats que són emprenedors ells mateixos.
 
La iniciativa consta de 13 classes d’1 h de durada, en horari lectiu, que, partint del descobriment per part dels alumnes de les seves passions i interessos, els condueix a elaborar un pla d’empresa complert, que es presenta en públic en anglès a la sessió final.