Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El santquirzenc Pau Jiménez Albelda jugarà al West Virginia University la lliga de soccer

Aquest jove esportista ha fitxat per aquesta universitat i començarà la nova temporada al mes d'agost


El santquirzenc Pau Jiménez Albelda jugarà al West Virginia University la lliga de soccer

El santquirzenc Pau Jiménez Albelda jugarà la propera temporada a la West Virginia University en la modalitat de futbol americà (soccer). En Pau és migcampista ofensiu i defensiu, i a vegades també juga d’extrem. Aquesta passada temporada ha estat jugant per l’Institut Tecnològic de Nova Jersey i declarat el jugador més prometedor de la lliga. Ara, a partir de l’agost, començarà a disputar partits en aquesta nova universitat, on també estudia: “el futbol m’ha acompanyat tota la vida. La principal raó per la qual vaig decidir marxar als Estats Units és per la facilitat de combinar estudis i esport. La universitat et dóna un horari de classes específic, que no coincideix amb els entrenaments ni amb els partits. El personal de la universitat està conscienciat amb la nostra activitat esportiva i comptem amb personal de suport per poder seguir el curs”.

De fet, en Pau Jiménez va ser escollit l’anterior temporada com a màxim assistent de la lliga, amb el seu equip de Nova Jersey.
Ara, amb la nova aposta universitària, les promeses són múltiples. Aquest equip ha aconseguit el títiol de la seva conferència classificant-se pel torneig nacional.