Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La comunitat Open Industry 4.0 organitza un Meeting Point dedicat a la robòtica col·laborativa

La trobada empresarial se celebrarà el 3 de juliol al Barcelona Moda Centre de Sant Quirze del Vallès


La comunitat Open Industry 4.0 organitza un Meeting Point dedicat a la robòtica col·laborativa

El proper dimecres 3 de juliol la comunitat Open Industry 4.0, promoguda pels Ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa, organitza al Barcelona Moda Centre, un nou Meeting Point dedicat a la robòtica col·laborativa, una de les nou tecnologies presents a la comunitat. 

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer, a través d’experiències reals i demostracions in situ, el potencial d’aquestes tecnologies i la seva aplicació als processos productius.
El Meeting Point s’iniciarà amb la xerrada ‘Robòtica col·laborativa: Un pilar clau en la indústria 4.0’, a càrrec de Sergio Martin, Business Manager Robotics&Discrete Automation Spain, de la multinacional Asea Brown Boveri (ABB). 
Tot seguit, tindrà lloc la presentació ‘Mecanismes públics de suport a la Indústria 4.0 per a les pimes’, a càrrec de Carles Miranda, Coordinador d’Indústria 4.0 Unitat d’Innovació Empresarial d’Acció. 
Posteriorment els assistents podran gaudir de la demostració de 7 empreses del sector de la robòtica: Stäubli, exposarà el robot TX, una solució per avançar de la robòtica tradicional cap a la robòtica col·laborativa amb el màxim rendiment; la companyia SinergesTecmon SL, exhibirà la Cèl·lula de Visió 2D-3D, l’objectiu de la qual és mostrar la capacitat d’integració i comunicació del ROBOT aubo i5 amb diferents càmeres de visió artificial; l’empresa Pal Robotics, exhibirà els robots mòbils autònoms Tiago Base, que automatitzen les tasques de intralogística en entorns industrials de forma fàcil i innovadora; la companyia Ingenieria de Aplicaciones SA., realitzarà una demostració d’un robot ABB amb una pinça comunicada amb el sistema informàtic de manteniment preventiu del propi robot; l’empresa VicosystemsSl., presentarà l’aplicació del Pick& Place amb robòtica col·laborativa d’Universal Robots i Robotiq;l’empresa Yaskawa, exhibirà el robot MotoMINI, el més petit de la companyia, que amb un abast de 350 mm, pot gestionar una càrrega útil de 500g; i per últim la multinacional Asea Brown Boveri (ABB), exhibirà el robot YuMiSelfie, que es farà la foto amb els assistents. 
El Meeting Point finalitzarà amb un espai de Marketplace, on els participants podran relacionar-se entre si en una sessió de networking.
 
Més sobre l’OpenIndustry 4.0
La comunitat Open Industry 4.0, promoguda pels Ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa, és el punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria. La comunitat compta amb les 9 tecnologies de la indústria 4.0: robòtica, eines de simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat augmentada i big data.

Consulteu el Programa. Inscripcions gratuïtes.