Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze celebra avui la Festa de l'Esport

La comunitat esportiva es troba a Can Barra per compartir els èxits aconseguits i posar en valor l'activitat física


Sant Quirze celebra avui la Festa de l'Esport

Sant Quirze celebra avui dijous dia 20 de juny la Festa de l’Esport als exteriors de la Masia de Can Barra. L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores. Es tracta d’una trobada de la comunitat esportiva local per celebrar els èxits aconseguits aquesta temporada per part dels equips dels diferents clubs i entitats, així com per posar en valor l’activitat física com un dels eixos de cohesió del poble. 

Sant Quirze compta actualment amb una gran quantitat de persones vinculades al fet esportiu que, ja sigui a nivell individual o en equip, porten el nom del municipi arreu del planteta. Tant esportistes amateurs com professionals han treballat dur aquesta temporada per superar-se, practicar la disciplina que més els agrada i treballar en equip per una fita comuna.
L’activitat física és una eina de promoció de salut física i mental i és decisiva per prevenir malalties de tot tipus, a banda d’ésser una eina que promou els valors positius i les relacions socials. Per això, la celebració no només preveu aplegar membres que practiquin esports de competició, sinó que també tindrà representada la població que entén l’esport com una rutina diària integrada al seu dia a dia.