Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La conducta alimentària, darrera xerrada del Cicle d'Alimentació Saludable

Aquesta temàtica va tancar ahir les conferències, que han comptat amb molt bona acceptació


La conducta alimentària, darrera xerrada del Cicle d'Alimentació Saludable

La conducta alimentària ha estat el tema central de la darrera xerrada del semestre del Cicle d’Alimentació Saludable. Unes 40 persones van assistir ahir a la tarda a la conferència de la dietista i nutricionista Anna Gispert, que va incidir en què “la conducta alimentària no és només l’actuació per evitar la gana, sinó que es tracta d’una acció en què intervenen altres factors, com les emocions o els records.

Durant la sessió, que va tenir lloc com és habitual a la sala d’actes de la Biblioteca, es van abordar diversos aspectes com els hàbits alimentaris i la seva relació amb l’entorn social i cultural. En definitiva, tal i com va afirmar Gispert “es tracta d’una manera de viure!”.
 
El cicle de xerrades va començar el passat 30 de març, i s’han organitzat dues per mes. En total, han estat set les sessions, totes conduïdes per Anna Gispert i organitzades pel Servei de Salut. Els temes tractats han estat molt variats: la preparació d’un menú setmanal saludable, les mites en l’alimentació, la digestió o fins i tot, un taller de menjars per emportar, entre altres.