Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 300 persones celebren la Festa de l'Esport 2019

Entitats i esportistes individuals van rebre ahir un reconeixement pels seus resultats, dedicació o trajectòries


Més de 300 persones celebren la Festa de l'Esport 2019

Unes 300 persones, entre esportistes i acompanyants van omplir ahir els exteriors de la Masia de Can Barra, en el marc de la Festa de l’Esport. L’Ajuntament va reconèixer gairebé una vintena d’esportistes individuals de diferents modalitats, i també clubs i entitats del municipi que, en diferents seccions, han destacat aquesta temporada.

L’objectiu de la festa ha estat posar en valor l’activitat física i la cohesió de poble que les persones esportistes i les entitats fan possible. En aquest sentit, l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va donar el tret de sortida a la celebració destacant la feina que duen a terme i l’esperit de participació i esportivitat que els caracteritza. També, va afegir, “una especial menció a l’esport femení que està aconseguint no només una gran visibilitat sinó uns grans resultats i porta el nom de Sant Quirze arreu!”.
Així, per l’escenari van passar des dels esportistes més grans del complex esportiu, un d’ells més que nonagenari, fins a atletes que entrenen des dels dos anys i continuen sumant podis passats els seixanta. Les modalitats també van ser molt diverses: atletisme, snowboard, natació, dansa, llançament de disc, maratons...
Pel que fa a les entitats, van ser reconegudes les següents: Club Excursionista Sant Quirze del Vallès, Club d’Handbol Sant Quirze, Club Voleibol Sant Quirze, Club de Petanca, Club de Rugby, Sant Quirze Bàsquet Club, Futbol Club Sant Quirze, Club de Patinatge, Club d’Escacs, Club Atlètic Sant Joan, Unión Deportiva Les Fonts, Hípica Can Buimira, Hípica Can Camps, Hípica Casa Nostra, i Nordic Walks. Cada una d’aquestes entitats va destacar una secció o categoria per pujar a l’escenari.
La tarda va acabar amb un refrigeri que va permetre els/les assistents compartir una estona lúdica, per compartir la seva passió comuna: l’esport.
Podeu veure les fotografies de la Festa en aquest enllaç.