Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

La Revetlla de Sant Joan dóna la benvinguda a l'estiu


El cap de setmana a SQV
La Revetlla de Sant Joan dóna la benvinguda a l’estiu i anima tothom a gaudir de la fresca després de jornades caloroses. Iniciem avui uns dies de festa i tradició i, segurament, de remullades a la piscina!
 
Bona revetlla!

La nit del diumenge 23 de juny, la nit de Sant Joan, serà el moment de gaudir, després de sopar, de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. La iniciativa començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó, que vindrà acompanyada dels Diables de Sant Quirze. Llavors s'encendrà l’espectacular foguera. El públic que vulgui podrà portar coca, begudes, taules i cadires per gaudir de la vetllada.

Recordem que està prohibit llançar coets, petards, fanalets ni cap mena de foc artificial a menys de 500 metres de zones forestals i us agraïm la col·laboració. Diversió i xalera amb seny!

Taller familiar "Construïm la foguera"
 
Abans, però, els nens i les nenes que ho desitgin podran assistir el mateix diumenge 23 de juny a partir de les 11 hores a un taller per aprendre a elaborar la foguera. Acompanyats de monitors i monitores del GIHSQ, aniran a buscar fustes pels comerços del poble per tal de construir l’estructura que es cremarà a la nit.
Aquests activitats generaran algunes restriccions al trànsit. Les trobareu detallades aquí.
 
Benvinguda a l’estiu!
 
Avui a les 17.54 hores comença oficialment l’estiu. Per això, el proper dilluns 24 l’Associació de Veïns i Propietaris de Les Fonts li donen la benvinguda amb una festassa. Des de les 17 hores la plaça Manel Mañas serà l’escenari d’activitats per a petits i grans: ball de gegants, jocs d’aigua, jocs tradicionals, zumba i xocolatada, entre altres. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom!
 
Obren les piscines municipals
 
Les piscines municipials de Sant Quirze obren les seves portes. La de Les Fonts ho farà del 24 de juny a l’11 de setembre, de dilluns a diumenge de 10 a 19 hores. La piscina d’Inacua CEM Sant Quirze, obrirà dissabte 22 de juny fins l’11 de setembre, en horari de dilluns a diumenge de 10 a 19.30 hores. Més detalls, aquí.
 
Sopar cloenda Club de Voleibol
 
Avui el Club de Voleibol Sant Quirze clou la temporada i ho fa amb un sopar amb tots els jugadors/es i familiars. Serà a la pista annexa del poliesportiu, a partir de les 18 hores i s’allargarà fins a mitjanit.
 
Festa final de l’Associació Junta Casal d'avis 
 
L’associació del Casal d’avis organitza una festa final d’activitats, demà dissabte a partir de les 18 hores, a la Sala Muriel Casals. L’acte comptarà amb exhibicions de zumba, sardanes i ball en línia. Per acabar un pica pica per a totes les persones assistents. La festa començarà a les sis de la tarda.
 
  
Recordeu...
 
Avui finalitza el termini per inscriure’s al curs de monitors/es de lleure. Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.
I avui també finalitza el període per inscriure’s a les activitats per a gent gran. Més informació, aquí.
 
Trobareu més detalls sobre els actes a l'agenda municipal.