Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’accés a la piscina municipal serà gratuït per als col·lectius vulnerables durant l’onada de calor

L’Ajuntament permetrà ja avui l’entrada gratuïta a menors de 13 anys, majors de 65 i dones embarassades


L’accés a la piscina municipal serà gratuït per als col·lectius vulnerables durant l’onada de calor

L’Ajuntament permetrà l’accés gratuït a la piscina municipal de Can Casablanques des d’avui a partir de les 15 hores fins a les 19.30 hores, i mentre duri l’onada de calor, als col·lectius vulnerables. Aquestes temperatures extremes poden comportar un risc elevat en la salut de la població del municipi, en concret en els infants menors de 13 anys, dones embarassades i persones majors de 65 anys. Per aquest motiu, l’Ajuntament assumirà els costos de l’entrada d’aquests col·lectius. Les persones que gaudeixin d’aquesta gratuïtat hauran de ser a més veïns/es del municipi i acreditar-se com a tal amb document oficial a la recepció del complex esportiu. Els infants menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona major de 18 anys. Aquells que es trobin entre els 12 i 13 anys tan sols necessitaran presentar una autorització dels seus pares/mares o tutors/es.


Equipaments municipals amb aire condicionat
 
Us informem també dels horaris dels equipaments municipals que disposen d’aire condicionat per a qui en vulgui fer us, o bé entrar-hi per refrescar-se.
 
 
Oficina Central Atenció Ciutadana (Pl. de la Vila, 1) Horari: de dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h., i divendres, de 8.30 a 14 h.

Oficina Atenció Ciutadana Les Fonts (Edifici Torre Julià. Carrer Josep Mitats, 10) Horari: dimecres, de de 16.45 a 20 h., i divendres, de 8.45 a 14 h.

Biblioteca municipal (C. Eduard Toldrà, s/n) Horari: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h., dimarts i dijous de 10.30 a 13.30 h., i dissabte de 10 a 13.30 h.

Casal d'Avis
De dilluns a divendres, obrirà ininterrompudament, de 10 a 20 hores. No tancarà a migdia com és habitual.
 
 
Consells preventius
 
L’onada de calor s’allargarà fins el proper divendres 28 de juny. La Direcció General de Protecció Civil recomana no sortir al carrer a les hores de màxima insolació, mantenir la hidratació, especialment dels infants i de la gent gran, així com de les persones més vulnerables. Podeu consultar els principals consells per afrontar l’onada de calor aquí.