Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui, Dia internacional per a l'alliberament LGTBI

Sant Quirze se suma a la commemoració amb múltiples activitats


Avui, Dia internacional per a l'alliberament LGTBI

Avui, 28 de juny, Sant Quirze se suma a la commemoració del Dia internacional per a l’alliberament LGTBI. La jornada començarà a les 12 del migdia amb la lectura del manifest de l’Orgull LGTBI a la plaça de la Vila. Al vespre, es projectarà el film “Càrol”, al pati de la Biblioteca Municipal, en el marc del cinefòrum a la fresca. Es tracta d’una pel·lícula dirigida per Todd Haynes que parla de la relació entre dues dones els anys 50 a Nova York i de l’atracció que sorgeix entre elles. La sessió començarà a les 21 hores.

Les activitats continuaran el 2 de juliol amb un taller adreçat a persones que tinguin ganes de conèixer, aprendre i apoderar-se de la seva identitat de gènere i/o sexual. L’activitat es desenvoluparà a l’Espai Maria Mercè Marçal a les 18.30 hores i encara us podeu inscriure (fins l’1 de juliol) enviant un correu electrònic a: sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat.
Finalment, el 5 de juliol tindrà lloc el “Festival Holi Pride”, als exteriors de la Masia Can Feliu. A partir de les 19 hores hi haurà tallers d’estampació i xapes, perfomance teatre, molta música i pols de colors per celebrar la diversitat.
Més informació sobre les activitats, aquí.