Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de la Trobada de la comunitat educativa

Durant l’acte es van homenatjar les persones que es jubilen i comencen una nova etapa vital


Nova edició de la Trobada de la comunitat educativa

El celler de Can Barra va acollir ahir una nova edició de la Trobada de la comunitat educativa. Un acte que va servir per acomiadar aquelles persones de l’àmbit educatiu local que es jubilen, celebrar el final de curs i compartir una estona de conversa i experiències. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va intervenir per agrair-los la tasca desenvolupada durant el curs, la implicació i dedicació i per animar les persones que es jubilen a continuar participant en la vida del poble, les entitats i els òrgans de participació. L'acte va comptar també amb la presència de la Inspectora d'Educació de Serveis Territorials al Vallès Occidental, Rosa Maria Santasusana.

Les persones homenatjades que enguany es jubilen i que ahir van recollir un reconeixement són: Ernest Bosch, de l’Institut Sant Quirze; Quico Porret i Isabel Gil, de l’escola Lola Anglada; Lídia Laborda i Montserrat Sos, de l’escola Onze de Setembre; Núria Pereira, de l’escola Purificació Salas i Xandri; Rosario Cano, de l’escola El Turonet; i Phillippe Colom, de l’Escola Municipal de Música Can Barra.
El professorat de les escoles Lola Anglada, Onze de Setembre, Purificació Salas i El Turonet van acomiadar-se interpretant dues cançons divertides, al ritme de la guitarra d’un d’ells, en Quico Porret. L’Escola Municipal de Música va cloure l’acte amb dues peces de jazz per part de dos professors, un d’ells Phillippe Colom.
Finalment, un refrigeri als exteriors de la Masia van servir per acomiadar el curs i compartir conversa.