Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continua tancat l’accés a la Serra de Galliners

El risc d’incendis i les temperatures elevades mantenen aquesta mesura els propers dies


Continua tancat l’accés a la Serra de Galliners

La Serra de Galliners continua tancada a persones i vehicles. Després que divendres l’Ajuntament decidís prohibir-hi l’accés, el pas romandrà vetat els propers dies, davant les previsions d’augment de temperatures a mitjans de setmana i la continuïtat del risc d’incendis.

Durant el cap de setmana membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (fotografia) han estat realitzant serveis preventius per la Serra, per reforçar el dispositiu per l’onada de calor. Recordem que també aquests dies la piscina municipal ha estat gratuïta per als col·lectius vulnerables, i que el Casal Serra de Galliners ha estat obert de 12 a 18 hores, excepcionalment. De fet, el Casal ha rebut un gran nombre d'usuaris/es aquests dies en aquest tram horari, així com la piscina. Ambdós reprenen ara el seu funcionament habitual. L’Ajuntament, però, roman pendent de l’evolució de les temperatures i el risc d’incendis, per si cal activar una situació d’emergència. De fet, podeu consultar el risc d’incendis en el mapa del Pla Alfa.
 
Cal recordar també que és imprescindible tenir en compte diversos consells per combatre l’onada de calor. La Direcció General de Protecció Civil recomana no sortir al carrer a les hores de màxima insolació, mantenir la hidratació, especialment dels infants i de la gent gran, així com de les persones més vulnerables. Podeu consultar els principals consells per afrontar l’onada de calor aquí.