Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre l’accés a la Serra de Galliners

Es redueix el risc d’incendis i es normalitzen les temperatures


S’obre l’accés a la Serra de Galliners

Després d’uns dies d’onada de calor i temperatures extremes, avui s’ha obert l’accés a la Serra de Galliners. Divendres es va decidir tancar el seu pas a persones i vehicles, davant les previsions d’augment de temperatures i la continuïtat del risc d’incendis. Avui, i amb la previsió de temperatures normals per a l’època de l’any, es reobre aquesta via. 

Recordem que durant el cap de setmana membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (fotografia) han estat realitzant serveis preventius per la Serra, per reforçar el dispositiu per l’onada de calor. Recordem que també aquests dies la piscina municipal ha estat gratuïta per als col·lectius vulnerables, i que el Casal Serra de Galliners ha estat obert de 12 a 18 hores, excepcionalment. De fet, el Casal ha rebut un gran nombre d'usuaris/es aquests dies en aquest tram horari, així com la piscina. Ambdós reprenen ara el seu funcionament habitual
 
Malgrat l’onada de calor ha passat, és probable que a partir de dijous tornin a pujar les temperatures. Per aquest motiu, la Direcció General de Protecció Civil recomana no sortir al carrer a les hores de màxima insolació, mantenir la hidratació, especialment dels infants i de la gent gran, així com de les persones més vulnerables. Podeu consultar els principals consells per afrontar l’onada de calor aquí.