Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les cooperatives escolars ajuden les famílies del sud de Moçambic

La Mesa de Solidaritat i Cooperació ha decidit que part d’aquests projectes es destinin a aquests col·lectius en emergència


Les cooperatives escolars ajuden les famílies del sud de Moçambic

La Mesa de Solidaritat i Cooperació, reunida el passat 26 de juny, va decidir destinar la donació rebuda per part de les cooperatives escolars al projecte “Ajuda d’emergència per a 150 famílies de la zona rural del sud de Moçambic”. Aquestes donacions es corresponen al 10% del beneficis que es van recaptar amb la venda dels seus productes durant la Festa del Comerç Just, celebrada el passat 19 de maig al Parc de les Morisques. 

Les escoles participants van ser Lola Anglada i Pilarín Bayés.  La Mesa de Solidaritat els ha agraït la tasca desenvolupada donat que han après a fer una cooperativa, compartir, dissenyar i produir i dels seus beneficis han tingut la solidaritat i generositat de donar un 10%.
 
La Fundació
La Fundació Mozambique Sur és una oenegé de desenvolupament creada l’any 2005 per un grup de professionals amb l’objectiu d’acompanyar 35.000 persones del medi rural del sud de Moçambic en un procés de transformació per erradicar la pobresa. Actualment compta amb més de 200 oscis i col·laboradors, i té delegacions a La Rioja, Cantàbria, País Basc, Comunitat Valenciana, Galícia i Castella la Manxa, i grups de suport a Andalusia i Extremadura.
Trobareu més informació en aquest enllaç.