Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una obra de l'artista local Assumpció Espada presideix la Biblioteca

Des d'avui es pot veure a l'equipament "Transcripció Kandinsky", en format tapís i pintura


Una obra de l'artista local Assumpció Espada presideix la Biblioteca

La Biblioteca Municipal compta des d’avui amb una de les obres de l’artista santquirzenca Assumpció Espada. Es tracta de “Transcripció Kandinsky” i es pot veure a la paret lateral al costat de les escales, amb unes dimensions de 2X3 metres. 

L’artista ha donat l’obra a l’Ajuntament, després de posar el punt i final a la seva carrera com a docent en una escola de Sarrià, i decidir que, pel volum de l’obra, no la podia conservar a casa. Tot i així, Espada continua pintant i assolint reconeixements. De fet, actualment es pot veure a les sales FAD de Glòries una de les seves obres, que ha resultat finalista en el marc dels Premis d’aquesta entitat que treballa per al Foment de les Arts i el Disseny.
“Transcripció Kandinsky” està creada l’any 2006 i és un homenatge a “Composició VII” de Vassily Kandinsky, de la qual l’autora ha reproduït en tapís el requadre superior esquerre. La resta de l’obra és una interpretació personal, amb una connexió pintada, més enllà de qualsevol representació figurativa. Són pinzellades més transparents, que corresponen a l’estil propi de l’autora i que volen reflectir el fort impacte que li van produir la lluminositat i el contrast de l’obra original.
 
Trobareu més informació sobre l’autora a www.assumpciosespada.com.