Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participa al Festival Holi Pride i estima com vulguis!

Divendres a la tarda es tiraran pols de colors acompanyats de bona música i tallers, amb motiu de l'orgull LGTBI


Participa al Festival Holi Pride i estima com vulguis!

Amb motiu dels actes vinculats a la celebració del dia de l’orgull LGTBI, els serveis de Joventut i Feminismes i LGTGI, organitzen el festival Holi Pride una festa per celebrar l’orgull de ser i estimar com vulguem. Aquesta tindrà lloc aquest divendres 5 de juliol a partir de les 19:00h als exteriors de la Masia Can Feliu. 

 
El tret de sortida de l'acte es farà amb la presentació de les activitats i de la lectura del manifest que anirà a càrrec de joves del municipi. Seguidament el grup de teatre de l’Espai d’Arts Escèniques “Color Camaleó 2.0” representarà un esqueix de la mateixa temàtica i després es donarà pas a la batukada a càrrec Retumba,  que anunciarà i animarà als i les assistents a participar de la primera tirada de pols de colors. Aquesta tirada estarà animada per tres joves DJ's de Sant Quirze: Dj Castro, Bass &Low i NivaX,  que aniran punxant música durant tot l'acte.
Sobre les 20.30 h s'anunciarà la segona tirada de colors amb la participació de nou de la parella de presentadors, la batukada i la sessió de DJ's que continuarà fins les 21:30h.
 
Durant  la tarda també hi hauran diferents carpes amb tallers d’estampació de bosses i de xapes amb motius LGTBI+ i una barra amb begudes sense alcohol  a càrrec de l'AFA i els i les alumnes de 4t de ESO de l'Institut Salas i Xandri.
 
Trobareu més informació sobre les activitats organitzades aquests dies amb motiu del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBI en aquest enllaç.