Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació oficial del Club Ciclista Sant Quirze

Una pedalada va servir per donar a conèixer l'entitat, creada fa un any i amb més d'una cinquantena de socis


Presentació oficial del Club Ciclista Sant Quirze

El passat dissabte 29 de juny es va presentar oficialment el Club Ciclista Sant Quirze del Vallès. L’acte va començar al Parc de les Morisques i va comptar amb la presència de més d’una vintena de socis, tots uniformats amb l’equipació oficial del club. Des d’allà van iniciar una pedalada circular que es duria fins al Coll d’Estenalles, on s’hi poden trobar algunes de les rampes més exigents de la comarca.

Un cop finalitzada la pedalada al mateix Parc de les Morisques l’acte va continuar amb un piscolabis per a tots els assistents i una foto de club. No hi van poder faltar els dos principals patrocinadors del club, Tutto Pizza i Republik Bikes .

El Club Ciclista Sant Quirze del Vallès va néixer ara fa gairebé bé un any, i amb més de cinquanta socis ja està participant activament en les activitats del poble. Des del Club existeix la necessitat de seguir oferint activitats atractives per al municipi de manera regular per tal de promoure la pràctica esportiva del ciclisme entre els habitants de Sant Quirze del Vallès.

A dia d’avui, el club pretén donar servei al poble per aconseguir agrupar tots els ciclistes que practiquen tant el ciclisme de muntanya com el de carretera.

Si esteu interessats a contactar amb el Club:
Correu electrònic: clubciclistasqv@gmail.com
Instagram:  @ccsantquirzedelvalles
Club de Strava: https://www.strava.com/clubs/ccsqv