Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La festa Holi clou els actes amb motiu de l'alliberament LGTBI

Tallers, música i projeccions han conformat la programació d'enguany


La festa Holi clou els actes amb motiu de l'alliberament LGTBI

La festa Holi celebrada el passat divendres va cloure els actes amb motiu del dia de l’orgull LGTBI. Divendres els exteriors de Can Feliu es van omplir de pols de colors, que simbolitzen la diversitat sexual i de gènere, la llibertat d’estimar qui es vulgui com es vuilgui. Aquest acte es va acompanyar de la lectura d’una manifest a càrrec de jovent del municipi, i de l’actuació del grup de teatre de l’Espai d’Arts Escèniques “Color Camaleó 2.0”. A continuació, batukada i música amb djs. La tarda va cloure amb tallers d’estampació de bosses i xapes amb motius LGTBI i una barra amb begudes sense alchohol a càrrec de l’AFA i els /les alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Salas i Xandri.

Recordem que els actes amb motiu d’aquesta commemoració van començar el 28 de juny amb la lectura d’un manifest a la plaça de la Vila. Al vespre, es va projectar el film “Càrol”, al pati de la Biblioteca Municipal, en el marc del cinefòrum a la fresca. Es tracta d’una pel·lícula dirigida per Todd Haynes que parla de la relació entre dues dones els anys 50 a Nova York i de l’atracció que sorgeix entre elles.
 
Les activitats van continuar el 2 de juliol amb un taller adreçat a persones amb ganes de conèixer, aprendre i apoderar-se de la seva identitat de gènere i/o sexual. L’activitat es va desenvolupar a l’Espai Maria Mercè Marçal