Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

L'acció solidària del Mulla’t i els concerts de música centren la programació dels propers dies


El cap de setmana a SQV

Sant Quirze s’ha sumat a una nova edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” i ho celebrarà diumenge. Una acció que comparteix agenda de cap de setmana amb la música. Aquest vespre ja podeu començar a gaudir-ne..

 
The Bandimores
El cap de setmana s’estrena avui amb l’actuació de “The Bandimores”, als exteriors de Can Barra a les 21 hores. Es tracta d’un grup nascut l’any 2017 que treballa amb versions dels clàssics del soul, el rock i el funk. Una fusió d’estils, experiència i influències dels membres de la banda que donen lloc a un producte ple de matisos musicals i un directe carregat de bon rotllo. 
Durant l’actuació, organitzada per SQV Músics i l’Ajuntament, hi haurà servei de Food Trucks. L’entrada és gratuïta i l’activitat és limitada a 149 persones.
 
Actuació de la Ligao National High School Voice Chorale
La Ligao National High School Voice Chorale actua aquest proper dissabte a l’Església de Sant Quirze i Santa Julita. L’actuació tindrà lloc a les 20.30 hores. El concert l’emmarca en el 4art Tour Internacional que fa aquesta formació filipina, formada l’any 2007. De fet, la formació ha rebut diversos reconeixements arreu del món.
L'acte compta amb el suport de la Coral Il·lustració Artística i de l'Ajuntament.
 
Diumenge, mulla't per l'esclerosi múltiple!
Sant Quirze se suma al “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” el proper diumenge 14 de juliol. L’Ajuntament ha programat diverses activitats durant el matí. A les 10 hi haurà una sessió de zumba al pavelló municipal. A continuació, la piscina exterior acollirà una classe d’”Aquadance”, una modalitat consistent a ballar a l’aigua i exercitar així la musculatura i la capacitat aeròbica. A migdia, a les 12 hores, tindrà lloc el ja tradicional salt a l’aigua, una manera d’escenificar el “Mulla’t” que es repeteix cada any arreu de Catalunya i a la qual tothom que vulgui està convidat/da.
 
Els diners recaptats amb la venda d’entrades es cediran a la Fundació Esclerosi Múltiple. De fet, la mateixa fundació portarà material divers per posar a la venda durant la jornada i recollir així més diners. L’objectiu és comú: lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura, també coneguda com la malaltia de les mil cares. L’esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l’impacte de la malaltia a les persones i el seu entorn. Trobareu més informació en aquest enllaç.
 
Acompanya els gegants
La Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze visita per primera vegada terres lleidatanes, concretament Golmés. Els nostres gegants participen a la 6a Trobada Gegantera-Grallera el proper dissabte 13. Trobareu més informació, aquí.

Trobareu més detalls de les activitats a l'agenda municipal.