Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vanesa Martínez, directora de Carinsa, reconeguda amb el Premi Dona Empresària 2019

El guardó, creat per CaixaBank, reconeix la trajectòria professional i el talent a un total de 14 dones


Vanesa Martínez, directora de Carinsa, reconeguda amb el Premi Dona Empresària 2019

L’empresària Vanesa Martínez, CEO de l’empresa santquirzenca Carinsa (Creacions Aromàtiques Industrials), ha estat guanyadora territorial del “Premio Mujer Empresaria 2019” que lliura Caixa Bank. Aquest guardó reconeix la trajectòria professional i el talent de les directives líders d’Espanya. Es tracta d’un premi que arriba enguany a la seva tercera edició i que s’ha consolidat a nivell nacional pel seu suport a la dona empresària i emprenedora. 

El delegat de Caixabank, Gonzalo Cortázar, va ser l’encarregat de lliurar els guardons a 14 dones el passat mes de maig. 
Carinsa i Vanesa Martínez 
Carinsa va ser fundada per Alberto Martínez, enginyer químic de formació l’any 1993. Dedicada a la fabricació d’aromes i fragàncies, el 1994 ja venien a l’exterior. Les seves filles són ara les que piloten l’empresa. 
Vanesa Martínez Chamorro (1973) és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UAB. Va entrar a l’empresa familiar el 1997, i actualment és CEO de Carinsa. 
Denia Martínez és enginyera de Telecomunicacions per la UPC i es va incorporar a Carinsa el 1999. Actualment és la vicepresidenta del grup Carinsa.