Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament recull un total de 40 propostes per als Pressupostos Participatius

Els projectes presentats han de passar ara una fase de validació tècnica


L’Ajuntament recull un total de 40 propostes per als Pressupostos Participatius

L’Ajuntament ha recollit un total de 40 propostes entre entitats i particulars per als Pressupostos Participatius. Ahir dilluns 15 de juliol va finalitzar el termini per presentar-les. Recordem que en aquesta edició les propostes havien d’adjuntar un mínim de 15 signatures de persones empadronades al municipi. El nombre màxim de propostes que cada persona, entitat o empresa podia presentar era de 5. A més, el cost del projecte no pot ser inferior a 10.000 € ni superior a 200.000 €.

 
Des d’ara fins al 26 de setembre tindrà lloc la fase d’anàlisi i valoració tècnica de les propostes presentades.  Del 14 d’octubre al 4 de novembre s’exposaran les propostes validades, i serà del 15 d’octubre al 4 de novembre quan es podran votar. Les votacions també es podran fer en línia o presencialment. Els resultats es publicaran l’11 de novembre.
 
Recordem que els Pressupostos participatius són uns mecanismes de participació mitjançant els quals la ciutadania de Sant Quirze pot decidir sobre el Pressupost Municipal.
 
 
Mitjançant aquest procés, la ciutadania decidirà la destinació de 200.000€ del pressupost d’inversions per a l’any 2019. La partida d’inversions permet desenvolupar actuacions de ciutat que poden incidir sobre l’espai públic, l’urbanisme, els equipaments, la sostenibilitat o la mobilitat.
 
 
Més informació i detalls en aquest enllaç.