Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Toni Albà, The Sey Sisters o Roba Estesa són alguns dels caps de cartell de la Festa Major de Sant Quirze

Del 28 d’agost al 2 de setembre el municipi celebrarà la festa grossa amb una àmplia programació per a tots els públics


Toni Albà, The Sey Sisters o Roba Estesa són alguns dels caps de cartell de la Festa Major de Sant Quirze

Sant Quirze celebrarà del 28 d’agost al 2 de setembre la Festa Major. Tota la programació està ja preparada, i destaquen especialment els caps de cartell. 

Aquest any tornen “Los 80 principales”, el divendres al vespre als exteriors de la Masia Can Feliu. Com ja és tradició, després de la fideuada popular, aquest grup de versions tornarà al municipi, després que el 2017 s’emportessin el Premi Arc a la millor gira per festes majors. Les persones assistents podran gaudir de versions de Bon Jovi, Radio Futura, Pink Floyd o El último de la fila, entre altres.
Cal remarcar també que l’espectacular trio de veus negres “The Sey Sisters” cantarà dissabte a la nit a la plaça de la Vila, presentant-nos el seu segon disc RISE. 
Un altre dels plats forts d’aquesta festa és l’actuació que protagonitzarà Toni Albà (fotografia), amb el seu espectacle “Audiència I-Real”. L’actor porta a l’escenari un monarca que fa una insòlita roda de premsa on el públic-premsa pot preguntar tot el que vol saber.
Per acabar, diumenge a Can Feliu tindran lloc les actuacions de Roba Estesa i Seguirem. Roba Estesa portarà a l’escenari músiques urbanes amb instrumentació i melodies folk. Guanyadores de diversos reconeixements, arriben a Sant Quirze amb una posada en escena i una qualitat musical de nivell. 
Pel que fa a Seguirem, aquesta és una banda tribut al grup valencià Obrint Pas, que el 2013 va anunciar la seva aturada després de 20 anys de concerts. 
 
Com a novetat destacada, enguany la rambla de Lluís Companys tindrà un escenari tant dissabte com diumenge on actuaran formacions musicals de Sant Quirze. Es tracta d’una iniciativa de SQV Comerç i SQV Músics.  Els i les joves del poble han elaborat una gran programació per Barraques: “Mashup Party”, “El Diluvi” i “La Banda del Coche Rojo”, entre altres. També l’Estraperlo prepara una programació molt especial per Festa Major. Des de divendres i fins dilluns, al carrer Pintor Vila-Puig, hi passaran artistes com Atenea Carter, Carles Belda o Josep Maria Cantimplora. No faltaran les actuacions de la Bella Quirze Band i de la Societat Coral Il·lustració Artística
 
Consulteu la programació detallada al blog de Festa Major