Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Una agenda tranquil·la dóna la benvinguda a les vacances i el descans


El cap de setmana a SQV

Les activitats de l’agenda van a la baixa i les alternatives d’oci al municipi passen per les remullades a les piscines municipals. Un punt i seguit per descansar, agafar energies i esperar la Festa Major amb entusiasme. Bones vacances a tothom!

 
Torneig de futbol femení Club de Futbol Sant Quirze
 
El Futbol Club Sant quirze celebrarà el Torneig de Futbol Femení el proper diumenge de 9 a 18 hores. El camp de futbol municipal acollirà aquest certamen, amb l’assis`tencia de diferents equips femenins.
 
Trobada gegantera
 
El proper dissabte la Colla de Gegants i Grallers es troba a Sant Vicenç dels Horts, en el marc de la 33 edició d’aquesta iniciativa. A partir de les 18.30 hores hi haurà petits obsequis per als nens i nenes assistents, i una sorpresa final. Més informació, aquí.
 
Recordeu...
 
Remulla’t a les piscines municipals!
 
Us recordem que les piscines municipals de Sant Quirze són una bona alternativa a la calor. La piscina de Les Fonts romandrà oberta fins a l’11 de setembre, de dilluns a diumenge de 10 a 19 hores.
 
La piscina d’Inacua CEM Sant Quirze, obrirà també fins a l’11 de setembre, en horari de dilluns a diumenge de 10 a 19.30 hores. Trobareu més detalls aquí.
 
La Biblioteca oferirà servei a la piscina municipal tots els divendres
 
El proper 26 de juliol la Biblioteca Municipal comença el servei de Bibliopiscina. Es tracta d’una iniciativa pionera que s’organitzarà tots els divendres des d’aquesta data fins al 30 d’agost, a excepció del 16 d’agost que no es prestarà.
La iniciativa pretén fer arribar la lectura i l’oci a la piscina, de manera que les persones usuàries de l’equipament es trobaran amb un punt on podran triar revistes diverses, llibres i contes infantils, i edicions de lectura àgil i ràpida per a tots els públics. La Biblioteca també habilitarà un espai perquè els infants puguin pintar, fer algun tipus de manualitat relacionada amb la pintura, etc. Fins i tot, s’informarà oportunament sobre l’organització d’Hores del Contes en l’horari de piscina.
Recordem que la Biblioteca Municipal, ubicada al carrer d’Eduard Todlrà, presta aquest mes de juliol el seu servei en horari habitual, tot i que els dissabtes roman tancada. Durant el mes d’agost, l’horari serà de dilluns a dijous de 15 a 21 hores.

Horaris d’estiu dels equipaments municipals
 
Alguns equipaments modifiquen els seus horaris els mesos estiuencs, i altres mantenen els serveis mínims. A continuació us els detallem:
 
Oficina d’Atenció Ciutadana
Oficina pl. de la Vila, juliol i agost de 8.30 a 14h.
Oficina de Les Fonts, mes de juliol obert els dies 17, 24 i 31. Agost tancat.
 
Ajuntament: agost de 8 a 15h.
 
Servei de Desenvolupament Econòmic: només tanca el 16 d’agost.
 
Espai Maria Mercè Marçal: tancat a l’agost.
 
Centre Cívic Can Feliu
Tancat a l’agost. La resta de mesos, l’horari és de 9 a 14h i de 17 a 21h de dilluns a divendres.
 
Biblioteca Municipal
 
Juliol: horari habitual, tot i que dissabtes romandrà tancada.
Agost: de dilluns a dijous, de 15 a 21 hores, i divendres de 9.30 a 15 hores a la piscina municipal.

Horaris d’estiu del servei d’autobús
 
La línia L12 (Estació Centre de Sabadell – Sant Quirze Parc) modifica els horaris dels trajectes dels autobusos, entre el 3 i el 30 d’agost. La resta de línies i connexions es veuen modificades en alguns casos en un tram més ampli: del 15 de juliol a l’11 de setembre. Podeu consultar els horaris al web: www.tus.es
 
També els trobareu en paper a l'OAC, i en format pdf en aquesta notícia.
 
Recordeu que podeu consultar les activitats a l'agenda municipal del web.